Rreth nesh

Nga fillimet modeste si distributor lokal deri te një kompani e njohur ushqimesh dhe pijesh, Liridoni Distribution ju kujton se suksesi nuk ka të bëjë vetëm me atë se ku filloni, por ku zgjidhni të shkoni.

Nga rrënjët tona si një biznes familjar me pesë anëtarë, ne jemi rritur në një kompani me një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh.

Sektorët tonë

Për të përmbushur nevojat e klientëve tanë dhe për të siguruar shpërndarjen në kohë të gamës së produkteve tona në rritje, së fundmi ne e kemi ristrukturuar kompaninë tonë në tre sektore të dallueshme: Ushqim, Pije dhe Horeca. Këto sektore janë krijuar për të ofruar mbështetje dhe ekspertizë të specializuar në çdo fushë, duke na lejuar t’u shërbejmë më mirë klientëve tanë dhe të qëndrojmë përpara tendencave të industrisë.

The Beverage Division

Innovation in drinks with exciting products and popular brands while maintaining high standards of quality and taste, and a focus on customer satisfaction.

The Food Division

Sources and delivers highest quality products to customers, introducing new products through events and fairs to maintain high standards

The Horeca Division

Supplies high-quality products to the gastronomy industry and prioritizes exceptional customer service to drive client success.

NË NUMRA

34 VITE EKSPERIENCË

Nëpërmjet përpjekjeve tona të ndershme dhe të vazhdueshme, ne kemi arritur rezultate të mëdha. LIRIDONI Distribution tani njihet si një nga dhjetë kompanitë më të mira në industrinë e distribucionit në Kosovë. Me katër depot tona me vendndodhje strategjike në Prishtinë, Prizren, Pejë dhe Mitrovicë, ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbime të shpejta dhe precize të shpërndarjes në të gjithë territorin e Kosovës, me kushte optimale për klientët tanë.

0
Depo
0
+
Të punësuar
0
+
Klientë të kënaqur
0
+
Partnerë Biznesi

Pse të na zgjidhni ne

Markat tona

Liridoni është një distributor kryesor në industri dhe ka krijuar partneritete të forta me markat kryesore në sektorin e ushqimit, pijeve joalkoolike dhe alkoolike. Kjo i mundëson Liridonit t’u ofrojë klientëve të saj produkte të markave të nivelit të lartë, duke ruajtur pozicionin e tij si lider në treg.

Cremoso latte është brend i pranishëm në shumicën e bareve, kafiterive dhe çdo vendi tjetër ku shijohet kafeja. Kualiteti dhe cilësia e këtyre produkteve ka rezultuar me një përdorim të gjerë dhe besueshmëri.
Crystal sugar is a product of LIRIDONI Distribution. With a long tradition, the production of Kristal sugar is done with modern and advanced methods. The brand has a large distribution and the quality of the product has already been proven. Available on the market in 900g, 4kg, 5kg and 50kg packaging.
Ama Caffè is the brand best known for its unstoppable passion for delivering exceptional coffee experiences. Ama Caffe’s commitment to quality is evident in every cup, offering coffee enthusiasts a journey of rich and varied flavors. This is achieved with a wide range of products offered by this brand, from classic coffee, several types of capsules, to cold coffee.
Giffard is a brand known for its quality in the production of syrups, liqueurs, and fruit mixers. The care in choosing the best ingredients and the dedication to achieve the perfect taste are the features that distinguish Giffard’s products. The brand offers a wide range of delicious syrups, richly flavored liqueurs, and fruit mixers. Giffard’s products are not just ingredients; they are an expression of the brand’s passion for creating exceptional, memorable and delicious drinks.
Fentimans is a well-known brand of soft drinks, known as soft drinks. With a rich history of creating great drinks, Fentimans blends a diverse range of the finest herbs and ingredients. The result is a collection of carefully crafted soft drinks and tonics that offer an unparalleled depth of flavor and uncompromising texture. Each bottle of Fentimans represents a heritage tradition and a commitment to deliver a taste experience like no other.
Hana Gold is the international brand of canned chicken. With proven quality in more than 50 countries around the world, the HANA brand offers safe and tasty products. The special feature of HANA Gold products is the high composition with 86% meat. It is the number 1 brand in Turkey in the chicken risk category. The distribution of products from this brand is carried out by LIRIDONI with great dedication and care.
It is known for its high-quality meat products made from locally sourced ingredients using traditional techniques. The brand offers a range of meat products including prosciutto, salami, and cured meats.
Dalvina Winery is a wine producer, company founded in 2008 in Strumica, North Macedonia. The company owns 410 hectares of vineyards for processing and has a capacity of 70,000hl. Annual production reaches 3.4 million liters every year. The company is certified with IFS food and beverage quality and safety standards.
Pantanella is an Italian food brand that offers a variety of ready-made products, such as pasta. The brand is renowned for its fresh and high-quality products
Mydibel is a Belgian company that produces frozen potato products and operates in over 100 countries worldwide
Pago offers a wide variety of high-quality fruit juices made from natural fruits. The brand is known for its delicious and refreshing taste, and it’s popular among consumers who appreciate healthy and natural beverages
Brands
Produces its products in both the Netherlands and Germany and offers a range of items including sausage, cured beef, and dried beef.
Keskinoglu is a well-known Turkish producer of premium chicken meat products known for their high protein content and quality
Lasko is a Slovenian brand that produces a range of high-quality beers, including lagers, ales, and dark beers. The brand is well-regarded for its refreshing taste and is popular among beer enthusiasts in Slovenia and beyond
A Slovenian brand that produces natural and mineral water, as well as flavored water. The water is sourced from a mineral spring in Slovenia, and it contains high levels of minerals like magnesium, calcium, and potassium, giving it a refreshing taste. The brand is renowned for its high-quality and refreshing taste, making it a popular choice for consumers.

Nëse keni pyetje rreth produkteve apo shërbimeve tona? Na kontaktoni dhe ekipi ynë do t'ju ndihmojë menjëherë.

Rekomandimet

Çfarë thonë klientët tanë për ne

Zyra

Autostrada Prishtinë-Ferizaj,
km-7 10 500, Kosovë 10000
Prishtina, Kosovë

Tel

+383 (0) 38 600 501

E-mail

info@liridoni-kos.com

Orari i punës

08:00 – 16:30
Scroll to Top