Rreth nesh

Historia jonë

Ne jemi Liridoni, nje kompani kryesore e ushqimit dhe pijeve që është rritur nga një distributor lokal në një kompani të njohur. Që nga themelimi ynë në vitin 1989, ne kemi qenë të përkushtuar për të ofruar produkte cilësore për komunitetin, veçanërisht në kohë të vështira kur shumë familje kosovare kishin vështirësi në gjetjen e mallrave bazë të konsumit.

Fillimet tona modeste filluan me një dyqan me pakicë që ofronte produkte të ndryshme konsumi. Me mbështetjen dhe përkushtimin e vazhdueshëm të ekipit tonë, ne zgjeruam ofertat tona gjatë viteve duke ruajtur të njëjtin nivel përkushtimi ndaj përsosmërisë.

Nga rrënjët tona si një biznes familjar me pesë anëtarë, ne jemi rritur në një kompani me një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh.

Përkushtimi ynë

Ne e kuptojmë se nevojat e klientëve tanë janë të ndryshme dhe vazhdimisht evoluojnë. Kjo është arsyeja pse ne kemi zbatuar një sërë metodash për të siguruar që ne mund të arrijmë të gjithë klientët tanë në çdo kohë. Qoftë nëpërmjet sektorit tonë Horeca, agjentëve të shitjeve celulare ose shitjeve direkte, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbime të jashtëzakonshme që plotëson dhe tejkalon pritshmëritë e klientëve tanë.

Me një përvojë të pasur dhe një angazhim për të qëndruar në ballë të industrisë sonë, ne jemi të sigurt se mund të ofrojmë zgjidhjet që klientët tanë kanë nevojë për të pasur sukses.

Suksesi ynë

null

Vlerat tona kryesore

Në LIRIDONI Distribution, ne ia atribuojmë suksesin tonë vlerave tona thelbësore të ndershmërisë, integritetit dhe një mentaliteti të përqendruar te klientët. Ne besojmë se këto vlera janë thelbësore për ndërtimin e marrëdhënieve afatgjata me klientët tanë dhe ofrimin e produkteve dhe shërbimeve më të mira të mundshme.

null

Misioni ynë

Ne synojmë të jemi lider në industrinë tonë, duke vendosur standardet për përsosmëri dhe inovacion. Ekipi ynë është i përkushtuar për të siguruar që klientët tanë të marrin përvojën më të mirë të mundshme kur punojnë me ne dhe ne përpiqemi të tejkalojmë pritshmëritë e tyre në çdo hap.

null

Vizioni ynë

Vizioni ynë është të jemi ofruesi kryesor i produkteve ushqimore dhe pijeve me cilësi të lartë, duke ofruar brendet dhe shërbimet më të mira për klientët tanë në Kosovë dhe më gjerë. Ne përpiqemi të ruajmë angazhimin tonë për përsosmëri dhe kënaqësinë e klientit në të gjitha aspektet e biznesit tonë.

34 vite përvojë

Nëpërmjet përpjekjeve tona të ndershme dhe të vazhdueshme, ne kemi arritur rezultate të mëdha. LIRIDONI Distribution tani njihet si një nga dhjetë kompanitë më të mira në industrinë e distribucionit në Kosovë. Me katër depot tona me vendndodhje strategjike në Prishtinë, Prizren, Pejë dhe Mitrovicë, ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbime të shpejta dhe precize të shpërndarjes në të gjithë territorin e Kosovës, me kushte optimale për klientët tanë.

null

4

Depo
null

120+

Të punësuar
null

5000+

Klientë të kënaqur
null

20+

Partnerë Ndërkombëtar biznesi

Kapacitetet tona

Depoja e Prishtinës është përgjegjëse për shpërndarjen në këto qytete:
Prishtinë, Gjilan, Ferizaj, Lipjan, Drenas & Graqanicë

null

7,000m2

Hapësira e Depos
null

59

Të punësuar
null

19

Vetura të shitjes
null

16

Furgonë
null

9

Kamionë

Depoja e Pejës është përgjegjëse për shpërndarjen në këto qytete:
Pejë, Gjakovë, Deçan, Istog & Klinë

null

5,000m2

Warehouse Space
null

46

Employees
null

12

Sale Cars
null

9

Vans
null

6

Trucks

Depoja e Prizrenit është përgjegjëse për shpërndarjen në këto qytete:
Prizren, Rahovec, Malishevë & Suharekë

null

3,500m2

Warehouse Space
null

27

Employees
null

9

Sale Cars
null

6

Vans
null

5

Trucks

Depoja e Mitrovicës është përgjegjëse për shpërndarjen në këto qytete
Mitrovicë, Mitrovicë e Jugut, Vushtrri & Skenderaj

null

2,500m2

Warehouse Space
null

21

Employees
null

4

Sale Cars
null

2

Vans
null

2

Trucks

Klientët tanë

Ne jemi krenarë që punojmë me një gamë të larmishme te klientëve, duke iu përshtatur nevojave dhe kërkesave të tyre unike. Këtu janë vetëm disa shembuj të llojeve të bizneseve që kemi ndihmuar për të arritur sukses:

Warehouse
Depot

Ekspertiza jonë në menaxhimin e logjistikës dhe zinxhirit të furnizimit na ka bërë një partner të vlefshëm për magazinat e të gjitha madhësive. Ne ndihmojmë për të përmirësuar tfunksionimin, për të reduktuar kostot dhe për të siguruar që produktet të dorëzohen në kohë dhe në gjendje të përsosur.

Read More

Supermarkets
Supermarkete

për t’i ndihmuar ata të menaxhojnë inventarin e tyre dhe të përmirësojnë vlerën e tyre përfundimtare.

Read More

Small groceries
Shitësit e vegjël

Pavarësisht nëse drejtoni një biznes të vogël jashtë garazhit tuaj ose po shisni produkte në internet, ne mund t’ju ndihmojmë të thjeshtoni punet tuaja dhe të rritni bazën tuaj të klientëve.

Read More

Restaurants
Restorante

Ne i kuptojmë sfidat unike me të cilat përballen restorantet kur bëhet fjalë për menaxhimin e inventarit dhe logjistikën e rrjetit të furnizimit. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë të restoranteve për t’u siguruar që ata të kenë produktet që u nevojiten kur u duhen dhe me çmimet më të mira të mundshme.

Read More

Coffee Shops
Kafenetë

Ne gjithashtu ndihmojmë kafenetë të kenë sukses duke u siguruar që ato të kenë gjithmonë furnizimet e nevojshme në magazinë.

Read More

Night Clubs
Klubet e natës

Ne bashkëpunojmë me disa nga klubet më të njohura të natës për t’u siguruar atyre furnizimet që u nevojiten. Ne e kuptojmë se këto kategori kanë nevoja unike dhe ne punojmë ngushtë me to për t’u siguruar që të kemi gjithmonë në magazinë produktet që ata kërkojnë.

Read More

Gas stations
Pompat e benzinës

Ekspertiza jonë në menaxhimin e logjistikës dhe zinxhirit të furnizimit është veçanërisht e vlefshme për stacionet e karburantit, ku shpërndarja në kohë dhe furnizimet e tjera janë kritike për suksesin e biznesit.

Read More

Keni pyetje rreth produkteve apo shërbimeve tona? Na kontaktoni dhe ekipi ynë do t'ju ndihmojë menjëherë.

Rekomandimet

Çfarë thonë klientët tanë për ne

Zyra

Autostrada Prishtinë-Ferizaj,
km-7 10 500, Kosovë 10000
Prishtina, Kosovë

Tel

+383 (0) 38 600 501
+383 (0) 48 600 501

E-mail

info@liridoni-kos.com

Orari i punës

08:00 – 16:00

LIRIDONI Distribution Pejë

Magjistralja Pejë-Deçan km i 2-të, Raushiq, Pejë, 30000, Republika e Kosovës

LIRIDONI Distribution Prizren

Rr. Besim Shala” pn., Prizren, 20000, Republika e Kosovës

LIRIDONI Distribution Mitrovicë

Rr. “300 Dëshmorët e 1903” pn., Mitrovicë, 40000, Republika e Kosovës

rreth nesh

rreth nesh

rreth nesh

Scroll to Top