Sektorët tonë

Zgjidhja jonë për kënaqësinë e klientit

sektorët

Për të përmbushur nevojat e klientëve tanë dhe për të siguruar shpërndarjen në kohë të gamës së produkteve tona në rritje, së fundmi ne e kemi ristrukturuar kompaninë tonë në tre sektore të dallueshme: Ushqim, Pije dhe Horeca. Këto sektore janë krijuar për të ofruar mbështetje dhe ekspertizë të specializuar në çdo fushë, duke na lejuar t’u shërbejmë më mirë klientëve tanë dhe të qëndrojmë përpara tendencave të industrisë.

Sektori i Pijeve

I dedikohet inovacionit në sektorin e pijeve alkoolike dhe joalkoolike. Sektori ynë krenohet me prezantimin e produkteve të reja dhe emocionuese në treg, duke përfshirë disa nga markat më të njohura në industri. Ne jemi të përkushtuar t’u sjellim klientëve tanë tendencat më të fundit në pije duke ruajtur standardet tona të larta të cilësisë dhe shijes. Fokusi ynë në inovacionin dhe kënaqësinë e klientit është në krye të gjithçkaje që bëjmë.a

Sektori i Ushqimit

Është një komponent thelbësor i kompanisë sonë, pasi është përgjegjëse për sigurimin dhe ofrimin e produkteve të cilësisë më të lartë për klientët tanë të çmuar. Ky sektor kryen kërkime të gjera dhe punon ngushtë me prodhuesit për të siguruar që ne po ofrojmë vetëm produktet më të mira. Përveç kësaj, pjesëmarrja jonë në ngjarje dhe panaire të ndryshme ndërkombëtare nxitet nga angazhimi ynë për të prezantuar produkte të reja dhe emocionuese në treg dhe për të zgjeruar përvojat e klientëve tanë. Qasja jonë është profesionale dhe e përkushtuar, pasi ne përpiqemi të ruajmë standardet më të larta në çdo gjë që bëjmë.

Sektori Horeca

Është përgjegjës për furnizimin e produkteve tona me cilësi të lartë nga divizionet e Ushqimit dhe Pijeve në restorante, bare, klube nate dhe segmente të tjera të industrisë së gastronomisë. Ne mbajmë një angazhim të palëkundur për të ofruar mbështetje të jashtëzakonshme për secilin prej klientëve tanë të çmuar. Ne kemi prioritet t’u ofrojmë atyre produktet dhe shërbimet e nevojshme për të sjellë sukses brenda bizneseve të tyre përkatëse. Përkushtimi i palëkundur për të ofruar shërbime cilësore, ka si rezultat specializimin e veçantë për këtë sektor, gatishmëri e cila është thelbësore për arritjet tona të përgjithshme.

Klientët tanë

Ne jemi krenarë që punojmë me një gamë të larmishme te klientëve, duke iu përshtatur nevojave dhe kërkesave të tyre unike. Këtu janë vetëm disa shembuj të llojeve të bizneseve që kemi ndihmuar për të arritur sukses:

Warehouse
Depot

Ekspertiza jonë në menaxhimin e logjistikës dhe zinxhirit të furnizimit na ka bërë një partner të vlefshëm për magazinat e të gjitha madhësive. Ne ndihmojmë për të përmirësuar tfunksionimin, për të reduktuar kostot dhe për të siguruar që produktet të dorëzohen në kohë dhe në gjendje të përsosur.

Read More

Supermarkets
Supermarkete

për t’i ndihmuar ata të menaxhojnë inventarin e tyre dhe të përmirësojnë vlerën e tyre përfundimtare.

Read More

Small groceries
Shitësit e vegjël

Pavarësisht nëse drejtoni një biznes të vogël jashtë garazhit tuaj ose po shisni produkte në internet, ne mund t’ju ndihmojmë të thjeshtoni punet tuaja dhe të rritni bazën tuaj të klientëve.

Read More

Restaurants
Restorante

Ne i kuptojmë sfidat unike me të cilat përballen restorantet kur bëhet fjalë për menaxhimin e inventarit dhe logjistikën e rrjetit të furnizimit. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë të restoranteve për t’u siguruar që ata të kenë produktet që u nevojiten kur u duhen dhe me çmimet më të mira të mundshme.

Read More

Coffee Shops
Kafenetë

Ne gjithashtu ndihmojmë kafenetë të kenë sukses duke u siguruar që ato të kenë gjithmonë furnizimet e nevojshme në magazinë.

Read More

Night Clubs
Klubet e natës

Ne bashkëpunojmë me disa nga klubet më të njohura të natës për t’u siguruar atyre furnizimet që u nevojiten. Ne e kuptojmë se këto kategori kanë nevoja unike dhe ne punojmë ngushtë me to për t’u siguruar që të kemi gjithmonë në magazinë produktet që ata kërkojnë.

Read More

Gas stations
Pompat e benzinës

Ekspertiza jonë në menaxhimin e logjistikës dhe zinxhirit të furnizimit është veçanërisht e vlefshme për stacionet e karburantit, ku shpërndarja në kohë dhe furnizimet e tjera janë kritike për suksesin e biznesit.

Read More

Pse të na zgjidhni ne

NË NUMRA

34 VITE EKSPERIENCË

Nëpërmjet përpjekjeve tona të ndershme dhe të vazhdueshme, ne kemi arritur rezultate të mëdha. LIRIDONI Distribution tani njihet si një nga dhjetë kompanitë më të mira në industrinë e distribucionit në Kosovë. Me katër depot tona me vendndodhje strategjike në Prishtinë, Prizren, Pejë dhe Mitrovicë, ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbime të shpejta dhe precize të shpërndarjes në të gjithë territorin e Kosovës, me kushte optimale për klientët tanë.

0
Depo
0
+
Të punësuar
0
+
Klientë të kënaqur
0
+
Partnerë Ndërkombëtar biznesi

Keni pyetje rreth produkteve apo shërbimeve tona? Na kontaktoni dhe ekipi ynë do t'ju ndihmojë menjëherë.

sektorët

sektorët

sektorët

sektorët

Scroll to Top